De Oplader voorjaar 2024 Costa Blanca

parador hotel Javea

De Oplader voorjaar 2024, Javea, Costa Blanca

Betere prestaties door ontspanning

De Oplader is een combinatie van training en retreat waarin de deelnemers zowel leren als ervaren hoe het is om optimaal te ontspannen. Dat zorgt voor betere prestaties, meer creativiteit en voelt ook gewoon veel fijner.

Die ontspanning kan natuurlijk in allerlei vormen, voor de een is dat sport of beweging, voor de ander yoga of meditatie, voor weer een ander kennismaken met nieuwe cultuur, muziek, kunst of wetenschappelijke inzichten. Het lijkt zo leuk en simpel, maar in de praktijk van een druk leven komen we er toch heel vaak niet aan toe. Leren wat jou het beste past en hoe je dat laat werken is dus enorm de moeite waard.

Inspiratie van experts voor mentaal en fysiek opladen

De Oplader begint elke ochtend met een training van een expert (bedrijfsarts, twee psychologen en een sportarts) waarin de beste praktijkvoorbeelden en handvatten worden gedeeld waarmee ieder zijn ideale manier van opladen kan ontdekken. In de middag en avond is de bedoeling om flink te ontspannen, om gelijk in de praktijk te brengen en te ervaren hoe het werkt.

Wil jij ook leren optimaal opladen?

Zou jij ook (nog) beter willen zorgen voor je fysieke en mentale zelf? Wil je beter presteren door gezonder te leven? Genieten van een week extreem opladen en wil je leren hoe jij zelf het beste kunt opladen?
Mogelijk is de training en retreat De Oplader in Spanje of in Nederland iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan