OVER ONS

Wie zit er achter De Oplader?

De Oplader is gemaakt door vier zeer gedreven ondernemers uit de gezondheidsbranche. Wij stellen ons graag voor.

Retreat Spanje of Nederland om burn-out te voorkomen

Kasper Janssen (1978), sportarts

“Ik zet mijn ervaring in topsport begeleiding nu ook in voor mensen die werken. Ik adviseer mensen met veel enthousiasme over de beste manier van training, inspanning & herstel. Mensen helpen om optimale prestaties te leveren is wat mij drijft.”

LinkedIn

Jackie van der Werff (1965), Registerpsycholoog NIP Arbeid & Gezondheid, Sociaal Psycholoog en Slaappsycholoog

“Ik ben heel erg nieuwsgierig en dat maakt dat ik me graag verdiep in inzichten over gezondheid, de betekenis van werk en werkplezier. Mijn ervaring en kennis varieert van stress tot slaap en van hangmat tot parachutespringen. Oplossingen vinden voor de uitdagingen waar mensen in mijn praktijk mee worstelen vind ik geweldig motiverend.”

LinkedIn

Rashied Bakhtali (1958), bedrijfsarts

Rashied begrijpt met zijn ervaring als bedrijfsarts en consultant precies waar mensen tegenaan lopen op het werk. Mensen beschrijven hem als zeer betrokken en geïnteresseerd. Op de werkvloer adviseert hij mensen graag over wat werkt om hun doelen te behalen. Uiteraard werkt hij zelf al jaren aan een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.

LinkedIn

Wouter Vrooland (1974), Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid NIP

“Ik vind het geweldig om mensen in contact te brengen met hun gevoel. Leren om minder te doen wat moet en meer het leven in te richten zoals ze dat het prettigst vinden. Ik streef zelf ook naar balans en ken de ups van downs van een druk leven als ondernemer en vader van een druk gezin. Je doelen nastreven, maar wel op de manier waar jij het best bij voelt, geeft het meeste geluk en voldoening.”

LinkedIn

Wil je nader kennis maken?

Je kunt een vrijblijvende call met Wouter plannen en alle vragen over ons en ons programma stellen die je maar wilt.