FAQ

Hier lees je alles over annulering, betaling en andere veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag of wil je kennismaken? Mail dan naar wouter@deoplader.nl of plan hier een kennismakingsgesprek.

Kan ik retraite annuleren

De training gaat door zodra er voldoende deelnemers zijn. We berichten je uiterlijk 2 maanden van te voren of de training definitief door gaat.

We vragen om je betaling direct nadat de training definitief is geworden, we hanteren dan een betalingstermijn van 14 dagen.

De Oplader is gemaakt om ondernemers en hardwerkende professionals te helpen beter en gezonder te presteren. De investering kan jij (of je werkgever) dus heel goed opvoeren als bedrijfskosten. Op de factuur staat een totaalbedrag voor de training plus alle kosten die inclusief zijn. Hoe het vergoed te krijgen door de werkgever?

1. Door het ondertekenen van het aanmeldformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden.

2. De betaling dient in twee termijnen betaald te worden. De eerste termijn uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding en de tweede termijn dient uiterlijk 40 dagen voor aanvang van het retreat betaald te zijn. Bij boekingen minder dan 40 dagen voor aanvang dient het bedrag per ommegaande volledig betaald te worden. Bij niet tijdige betaling heeft De Oplader het recht de inschrijving te laten vervallen.

3. Inschrijving is pas definitief na betaling van de aanbetaling of, bij aanmelding minder dan 40 dagen voor aanvang, van het volledige inschrijfgeld.

4. Deelname aan het programma geschiedt op basis van vrijwilligheid. Het staat deelnemers vrij om af te zien van het aangeboden programma.

5. Het afzien van deelname aan het programma geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op vervangende coaching of workshops.

6. Als deelnemers besluiten te annuleren (wegens ziekte of persoonlijke omstandigheden) dan dienen zij dit schriftelijk door te geven door een e-mail te sturen naar wouter@deoplader.nl.

7. Tot 40 dagen voor de geboekte retreat kan de deelnemer zijn/haar registratie gratis annuleren.

Als de deelnemer zijn of haar registratie niet langer dan 40 dagen voor de geplande retreat annuleert, wordt de registratievergoeding niet terugbetaald.

8. Indien de deelnemer niet in staat is de door hem of haar geboekte retreat bij te wonen, is in de plaats stelling toegestaan, mits de gegevens van de vervangende deelnemer uiterlijk 5 dagen voor aanvang aan De Oplader zijn doorgegeven.

9. Iedere retreat heeft een minimum van 8 en een maximum van 16 deelnemers. De Oplader behoudt zich het recht om een retreat te annuleren in het geval dat minder dan 8 personen hebben ingeschreven.

10. De Oplader heeft het recht een retreat te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder minder dan 8 deelnemers, ziekte van de leiding van de retreat of overmacht. In geval van annulering door 11. De Oplader heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde cursusgeld of wordt hem of haar een alternatief retreat aangeboden. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.

12. De Oplader kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat de deelnemer niet in staat is om de retreat bij te wonen.

Voor De Oplader in Spanje is het volgende inclusief: het trainingsprogramma van de experts (in een goed hotel), de voor- en nameting plus feedback van de sportarts, de kosten van 6 overnachtingen in het hotel (inclusief ontbijt), de faciliteiten in het hotel, zoals de fitness zaal en zwembad, transfer van en naar het vliegveld.

Voor De Oplader in Nederland is het volgende inclusief: het trainingsprogramma van de experts (in een goed hotel), de voor- en nameting plus feedback van de sportarts, de lunch, drankjes en versnaperingen op de trainingslocatie.

Voor De Oplader in Spanje is het volgende exclusief: jouw vlucht naar de Costa Blanca en retour (we doen suggesties voor de meeste geschikte, voordelige vlucht), jouw zelf gekozen activiteiten op locatie (je krijgt een lijst met suggesties en bieden indien nodig hulp bij het boeken), jouw maaltijden en drankjes vanaf het middaguur.

Voor De Oplader in Nederland is het volgende exclusief: jouw reiskosten naar de locatie, eventuele overnachting op locatie.

Je kunt het beste vliegen naar Valencia. Op de zondag voorafgaand aan de training kunnen we je ophalen op dat vliegveld en naar je hotel brengen (ritje van een uur).