Voor wie is De Oplader?

Leer ontspannen als een pro, zodat je leert zelf de batterij steeds goed op te laden waardoor je het beste rendement uit je zelf haalt.

Leren ontspannen voor ondernemers en werknemers

Herken je dit?

Klinkt “work hard, play hard” voor jou ook geweldig? Zou je wel eens helemaal willen opladen voor je er weer tegenaan gaat? Maar kom je er keer op keer toch niet aan toe om jouw leven relaxter in te richten? Of weet je gewoon niet hoe?

Wij snappen dat maar al te goed, zo leefden wij vroeger zelf ook. We willen zo veel, we leggen de lat hoog en er is nog zo veel te doen!

Daarom is het goed te weten dat een relaxtere manier van werken en leven wel degelijk mogelijk is! Je kunt een relaxter leven leiden en ook nog eens meer rendement uit jouw inspanningen halen!

Wij bieden de “De Oplader” dus aan voor mensen die barsten van de ambities, actiegericht en ondernemend in het leven staan en de lat hoog leggen voor zichzelf. Dat zijn mensen die wel weten dat ze nog beter zouden presteren als ze voor meer balans zouden zorgen, maar daar door de drukte in het hier en nu toch niet genoeg aan toe komen.

Het resultaat

“De Oplader” is een combinatie van een training en een retreat, waarin je leert hoe jij persoonlijk het beste kunt opladen. We leren je hoe je jouw prestaties kunt verbeteren door je werk en leven slimmer en relaxter in te richten.

Tijdens “De Oplader” ga je ervaren:

Welke ontspanning bij jou past en hoe je dat in je (werk)dag kunt organiseren

Wat het effect van optimale ontspanning is

Dat je in het dagelijks werk en leven kunt ontspannen, zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Sterker nog, jouw productiviteit zal erop vooruitgaan!

De kracht van De Oplader is niet alleen dat je leert hoe je kunt opladen, maar dat je het ook gelijk in de praktijk kunt brengen. Er is veel ruimte in het programma voor ontspanning en je kunt daarbij de activiteiten kiezen waar jij je het fijnst bij voelt.

Wat deze training uniek maakt is de voor- en een nameting van je stressniveau, balans en slaap, waarmee je leert wat het effect is van de keuzes die je maakt op een dag. Dat doen we met een meerdaagse hartritmevariabiliteit (HRV)-meting.

Na De Oplader voel je je volledig opgeladen en energiek. Daarnaast heb je concrete handvatten tot je beschikking om je leven zo in te richten dat je vaker en meer ontspanning kunt ervaren. Je zult merken dat dat een boost geeft aan je productiviteit. Je gaat dus meer ontspannen en krijgt ook nog eens meer gedaan!

In Spanje of in Nederland

De Oplader is er in twee versies, de kunt de versie kiezen die het beste in jouw leven past.

Retreat ontspanning in Spanje

Bij De Oplader in Spanje verblijf je een week achtereen op een zeer stimulerende omgeving aan de Costa Blanca. De training zelf bestaat uit vijf ochtenden waarin je alle beschikbare kennis en inzichten tot je neemt. Vervolgens is er ’s middags en ’s avonds alle ruimte om te ontspannen zoals jij dat wilt. Denk aan wandelen, golfen, zwemmen, yoga, meditatie of een bezoek van de authentieke Spaanse Javea of helemaal niks als je wilt. Je bepaalt het volledig zelf.

Leren ontspannen in het bos

Bij De Oplader in Nederland kom je driemaal voor twee dagen achtereen naar verschillende locaties in Nederland. Je kunt kiezen voor een overnachting tussen de twee dagen, maar dat is niet verplicht. Hier geldt ook dat je het opdoen van kennis en inzichten afwisselt met tijd voor jezelf om te ontspannen. De locaties bieden allemaal een ontspannen maar stimulerende omgeving en zijn uitermate geschikt om op te laden.

Verschil tussen De Oplader in Spanje en in Nederland

Het verschil zit in de planning en de locatie. In Spanje leren en ontspan je 5 volle dagen achtereen. Leren in de ochtend en ontspannen in de middag zijn hier 50-50 verdeeld.

In Nederland bieden we een serie van 3 maal 2 dagen aan. Je kunt dan zelf kiezen of je op die locatie overnacht. De inhoud van dit programma is inhoudelijk nog wat uitgebreider en ook hier is ruim de tijd om ontspanning aan den lijve te ervaren.

Je kunt al met al de vorm kiezen die het beste in jouw agenda past.

Hoe leer je goed ontspannen

Wil je meer weten?

Je kunt een vrijblijvende call met Wouter plannen en alle vragen over ons en ons programma stellen die je maar wilt.