Prestaties verbeteren door te leren om goed op te laden

De Oplader

Veel mensen weten dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is. Goede voornemens daarvoor zijn er dus genoeg. Maar hoe vind je de tijd en de juiste balans tussen inspanning en ontspanning? De Oplader biedt is een combinatie van training en retreat, waarin je leert hoe jij persoonlijk het beste kunt opladen. Het programma geeft je handvatten om je leven zo in te richten dat je vaker en meer ontspanning kunt ervaren en tegelijkertijd je prestaties kunt verbeteren.

Voor wie is het nodig om goed op te laden?

De Oplader is speciaal ontwikkeld voor mensen die ambitieus, actiegericht en ondernemend in het leven staan, en de lat hoog leggen voor zichzelf. Dit zijn mensen die weten dat ze nog beter zouden presteren als ze meer balans zouden creëren, maar door de drukte niet genoeg aan toe komen. De training en retreat zijn daarom uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers en professionals die begrijpen dat de beste prestaties ontstaan met een fit lichaam en geest.

Het resultaat van goed ontspannen

De Oplader biedt niet alleen de mogelijkheid om te leren hoe je kunt opladen, maar geeft je ook de ruimte om het gelijk in de praktijk te brengen. Het programma bestaat uit meerdere trainingen en retreats op verschillende locaties, zowel in Nederland als in Spanje. Tijdens De Oplader leer je welke ontspanning bij jou past en hoe je dat in je (werk)dag kunt organiseren. Je ontdekt het effect van optimale ontspanning en leert dat je kunt ontspannen in het dagelijks werk en leven, zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Sterker nog, je productiviteit zal erop vooruitgaan. Na De Oplader voel je je volledig opgeladen en energiek, en heb je concrete handvatten om je leven zo in te richten dat je meer ontspanning kunt ervaren en tegelijkertijd meer gedaan krijgt.

De Oplader retreats in Nederland

Het programma van De Oplader Nederland bestaat uit drie keer twee trainingsdagen achter elkaar op verschillende locaties. Deze locaties bevinden zich bij het bos en aan het strand, zodat er zeer veel mogelijkheden zijn om het hoofd leeg te maken en op te laden. Je krijgt de mogelijkheid om te leren en te ontspannen op prachtige plekken in de natuur.

De Oplader retreats in Spanje

Bij De Oplader Spanje verblijf je een week aan de Costa Blanca. De trainingen vinden plaats in de ochtenden, waarna je de rest van de dag alle ruimte hebt om te ontspannen zoals je zelf wilt. Het verblijf in een zonnig land biedt vele voordelen, zoals dat je altijd naar buiten kan om in het aangename klimaat te ontspannen en de sfeer van een nieuwe omgeving kunt proeven. Wij kennen daar de weg en de lokale hotspots, zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Wie zit er achter De Oplader?

De Oplader is gecreëerd door vier gedreven ondernemers uit de gezondheidsbranche. Kasper Janssen (sportarts), Jackie van der Werff (registerpsycholoog arbeid en gezondheid en slaappsycholoog), Rashied Bakhtali (bedrijfsarts) en Wouter Vrooland (registerpsycholoog arbeid en gezondheid). Samen bieden zij een zeer inspirerende sfeer en hebben zij alle benodigde expertise en ervaring om je te helpen bij de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Voor meer informatie en om een kennismaking in te plannen kun je terecht op de website van De Oplader.

Samengevat

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent, een professional die het beste uit zichzelf wil halen, of gewoonweg behoefte hebt aan meer ontspanning in je leven, De Oplader biedt de tools en begeleiding om dit te realiseren. Kom tot rust, leer ontspannen en verbeter je prestaties met De Oplader. Plan je eerste kennismakingsgesprek met Wouter in via de website en ontdek wat De Oplader voor jou kan betekenen.

Bekijk de meest gestelde vragen over De Oplader.
Plan een kennismakingsgesprek in met Wouter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan