Het nut van goed opladen en ontspannen

De Oplader

Niet beschikbaar zijn voor iedereen
Het nut van goed opladen en ontspannen

De deskundigen van De Oplader geloven natuurlijk heilig in het nut van goed opladen en ontspannen. Met een goed energieniveau en een ontspannen geest kun je namelijk veel beter en gemakkelijker prestaties leveren. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?

Verbeterde productiviteit

In contrast met het gangbare idee dat ontspanning ten koste gaat van productiviteit, toont De Oplader aan dat regelmatig ontspannen juist kan leiden tot een verbeterde productiviteit. Door tijd vrij te maken voor ontspanning en het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, kun je je energie opnieuw opladen en met vernieuwde focus aan taken werken. Het resultaat is dat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Betere gezondheid en welzijn

Daarnaast heeft goed voor jezelf zorgen en regelmatig ontspannen ook een positief effect op je algehele gezondheid en welzijn. Ontspanningstechnieken kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verlagen van de bloeddruk, het versterken van het immuunsysteem en ontspanning kan bijdragen aan een verbeterde slaapkwaliteit, wat van invloed is op je algehele energieniveau, concentratievermogen, mentale flexibiliteit en humeur. Ook vermindert voldoende ontspanning zo de kans op kwaaltjes en ziekten.

Verbeterde stressmanagement

Het is algemeen bekend dat langdurige stress schadelijk is voor zowel lichaam als geest. Regelmatig ontspannen kan helpen om het stressniveau tijdig te verlagen, zodat je nieuwe stressbronnen veel beter kunt hanteren. Van stress die opstapelt is namelijk bekend dat die niet in je beleving niet optelt maar vermenigvuldigt. Het kan zo flink oplopen, waardoor je prikkelbaar kunt worden of geneigd bent de stressoren te gaan vermijden in plaats van op te lossen. Door tijdige en regelmatige ontspanning voorkom je dat effect.

De Oplader in Nederland en Spanje

Het programma van De Oplader biedt niet alleen de mogelijkheid om te leren hoe jij persoonlijk het beste kunt opladen, maar geeft je ook de ruimte om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Door een combinatie van training en retreat ontdek je hoe je meer ontspanning kunt ervaren in je leven, terwijl je tegelijkertijd je prestaties verbetert.

We bieden De Oplader aan in twee varianten. In Nederland bieden we een serie van drie maal twee trainingsdagen achter elkaar, op drie verschillende zeer inspirerende locaties. In Spanje, aan de Costa Blanca, bieden we een 5-daagse combinatie van training en retreat op een levendige doch zeer relaxte locatie.

Wat je bereikt met De Oplader

De training en retreat De Oplader geeft je concrete handvatten en inzichten om je leven in te richten op een manier waarbij je vaker en meer ontspanning kunt ervaren, met een flinke boost van je productiviteit als gevolg. Of je nu een ambitieuze ondernemer bent, een professional die het beste uit zichzelf wil halen, of gewoonweg behoefte hebt aan meer ontspanning in je leven, De Oplader biedt de tools en begeleiding om dit te realiseren. Kom tot rust, leer ontspannen en verbeter je prestaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan